Krkovička v těstíčku

Krkovička bez kosti smažená v těstíčku, podáváme s bramborem a zeleninovým salátem podle chuti.


4.620x
90 min
5×

Postup přípravy

Plátky krkovičky bez kosti naklepeme, okraje nařízneme, posypeme grilovacím kořením nebo solí na steaky a pečeně, obalíme v hladké mouce a necháme aspoň hodinku odležet.

Z mléka, vajec, strouhaného sýra, mouky a posekané petrželky si namícháme hustější těstíčko, které ještě trochu osolíme.

V těstíčku namočíme plátky krkovičky a hned je v rozehřátém tuku po obou stranách opékáme.

Krkovičku v těstíčku podáváme s bramborovou kaší kterou hustě posypeme pažitkou a se zeleninovým salátem.
user-icon

autor Sch-iška


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krkovička v těstíčku

Zpět na recept