Krkovička v těstíčku

Krkovička bez kosti smažená v těstíčku, podáváme s bramborem a zeleninovým salátem podle chuti.


4.620x
90 min
5×

Ingredience

2 ksvejce
1 hrnekmléko
sekaná petrželka
špetka soli
10-12 dkghladká mouka
10 dkgstrouhaný sýr
0.8 kgvepřová krkovička

podle potřeby

olej

podle chuti

grilovací koření
kořenící sůl na steaky

Postup přípravy

Plátky krkovičky bez kosti naklepeme, okraje nařízneme, posypeme grilovacím kořením nebo solí na steaky a pečeně, obalíme v hladké mouce a necháme aspoň hodinku odležet. Z mléka, vajec, strouhaného sýra, mouky a posekané petrželky si namícháme hustější těstíčko, které ještě trochu osolíme. V těstíčku namočíme plátky krkovičky a hned je v rozehřátém tuku po obou stranách opékáme. Krkovičku v těstíčku podáváme s bramborovou kaší kterou hustě posypeme pažitkou a se zeleninovým salátem.
user-icon

autor Sch-iška

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krkovička v těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena