Krkovička na fazolkách

Krkovice tentokráte se zelenými fazolkami.


3.058x
45 min

Postup přípravy

Cibule očistíme a nasekáme najemno. Na másle orestujeme fazolky, podlijeme je (může být i vývar) a podusíme je doměkka. Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a pokapeme mlékem. Takto připravené plátky osmahneme na rozehřátém oleji z obou stran. Maso vyjmeme a na výpeku orestujeme jemně posekanou cibulku, vrátíme krkovici, zasypeme paprikou, pepřem a na mírném plameni dusíme nejdříve ve vlastní šťávě, později podléváme horkou vodou. Téměř před dokončením přidáme zvlášť podušené fazolky a zjemníme smetanou. Podáváme s vařeným bramborem a na talíři sypeme jemně sekaným koprem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krkovička na fazolkách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena