Krkovička na fazolkách

Krkovice tentokráte se zelenými fazolkami.


3.058x
45 min

Postup přípravy

Cibule očistíme a nasekáme najemno. Na másle orestujeme fazolky, podlijeme je (může být i vývar) a podusíme je doměkka.

Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a pokapeme mlékem. Takto připravené plátky osmahneme na rozehřátém oleji z obou stran.

Maso vyjmeme a na výpeku orestujeme jemně posekanou cibulku, vrátíme krkovici, zasypeme paprikou, pepřem a na mírném plameni dusíme nejdříve ve vlastní šťávě, později podléváme horkou vodou. Téměř před dokončením přidáme zvlášť podušené fazolky a zjemníme smetanou.

Podáváme s vařeným bramborem a na talíři sypeme jemně sekaným koprem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krkovička na fazolkách

Zpět na recept