Krkovice z Kosoře

Chutné a syté jídlo z krkovice.


4.310x
45 min

Postup přípravy

Z krkovice si nakrájíme plátky, každý plátek posypeme strouhankou a naklepeme tak, aby se strouhanka dostala do masa. Pak každý plátek krkovice posypeme podravkou (nebo jiným kořením), znovu strouhankou a opět zaklepeme. Rozšleháme si vejce, osolíme a každý plátek v nich omočíme a na rozpálené pánvi po obou stranách opečeme. Plátky masa naskládáme do pekáče, zalijeme je šlehačkou a upečeme. Doměkka zapečenou krkovici z Kosoře podáváme s bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krkovice z Kosoře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena