Krkovice v alobalu

Recept na vynikající masíčko.


5.06x
150 min
2×

Ingredience

2 lžíceolej
1.5 lžičkysůl
3 lžícehořčice
1 lžícemed
150 gžampiony
4 lžícebílé víno
150 ganglická slanina
2 lžícecitronová šťáva
150 gtvrdý sýr
1.5 kgkrkovice

podle potřeby

olej na vymazání

Postup přípravy

Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrojíme úplně. Smícháme ingredience na marinádu, důkladně potřeme maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme 24 hodin v lednici uležet.

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Druhý den vložíme do každého zářezu plátek slaniny, plátek sýra a plátky žampionů. Potřeme olejem a důkladně zabalíme do alobalu.

Krkovici v alobalu pečeme na 200 °C asi 2 hodiny. Posledních pár minut alobal otevřeme a pečeme odkryté.

Krkovici v alobalu podáváme třeba s vařenými brambory.
user-icon

autor gabos


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krkovice v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena