Krkovice tří chutí

Nad tímto receptem se olizoval i mistr kuchař.


3.599x
35 min
12×

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 220°C.

Vepřovou krkovici omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Z citronů vymačkáme šťávu.

Hořčici rozšleháme s olejem, mletým kmínem, sójovou omáčkou a dvěma lžícemi citronové šťávy. Směsí maso potřeme a zakryté dáme do trouby.

Asi po 15 minutách pečení obrátíme, přelijeme výpekem a dopečeme doměkka.

Když je maso hotové, šťávu zaprášíme solamylem, zalijeme troškou vody a vymícháme chutný sos, kterým maso na talíři přelijeme.

Ke krkovici tří chutí je vhodnou přílohou rýže.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krkovice tří chutí

Zpět na recept