Vaření.czReceptyKrkonošská cibulačka s masem

Krkonošská cibulačka s masem

Cibulačka se smaženým chlebem. Jemná polévka plná zeleniny, vajíček a petrželky uzdraví každého maroda.


2.71520x
120 min

Postup přípravy

Hovězí maso uvaříme doměkka. Zatím si očistíme zeleninu (kromě cibule) a brambory a nakrájíme je na kostičky. Houby očistíme a podusíme ve vlastní šťávě. Cibule nakrájíme na kolečka. Z vývaru vyndáme maso a vsypeme do něj zeleninu, houby i česnek - kromě cibule. Vše vaříme doměkka. Pak přidáme kolečka cibule a podle chuti kmín. Maso necháme trochu vychladit a nakrájíme jej na kostičky. Do polévky zašleháme syrová vejce a necháme je srazit. Dochutíme polévkovým kořením, solí a nakonec do polévky vložíme nadrobno krájenou petrželovou nať a kostky hovězího masa. Na rozpálené pánvi osmažíme nasucho kostičky chleba. Krkonošskou cibulačku s masem servírujeme horkou a do každé porce vložíme osmažený chléb.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krkonošská cibulačka s masem

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena