Krkonošská caparanda

Velmi chutný a sytý recept z Krkonoš.


4.618x
30 min
1×

Postup přípravy

Syrové brambory oloupeme a nastrouháme. Nastrouhané brambory dáme na kastrol na kousek tuku. Osolíme je a zalijeme horkým mlékem. Za stálého míchání dusíme brambory na omastku doměkka. Mléko můžeme podle potřeby dolévat. Krkonošskou caparandu podáváme s kyselým zelím.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krkonošská caparanda

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena