Křížaly v čokoládě

Levná jablíčka z vlastní sklizně (nebo supermarketu) vydrží usušená po celý rok.


4.97x
60 min
1×

Postup přípravy

Jablíčka v konzumní zralosti a navinulé sladkokyselé chuti omyjeme, oloupeme škrabkou na brambory, rozkrájíme na měsíčky (6 dílků), vyjádřincujeme, poklademe na mřížky ze staré ledničky nebo vyrobené doma, položíme na zahřáté radiátory a sušíme asi 2 dny.

Křížaly zůstanou světle žluté barvy, dobré konzistence a můžeme ještě polovinu měsíčků
namočit do roztopené čokolády.

Čokoládové křížaly jsou vzhledově lákavé a po cukroví si každý rád pochutná.
user-icon

autor Santonino


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křížaly v čokoládě

Zpět na recept