Křidélka v pivní omáčce

Chutná křidélka se spoustou bylinek.


3.45x
60 min

Postup přípravy

Kuřecí křidélka očistíme, osolíme a okořeníme čerstvě drceným pepřem. Česnek a cibuli oloupeme. Půl česneku utřeme, zbytek s cibulí nakrájíme nadrobno.

Křidélka zprudka opečeme na rozehřátém oleji, dochutíme polovinou utřeného česneku, majoránkou, tymiánem a bazalkou. Přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme trochou vody a dusíme přibližně 15 minut. Mezitím rozmícháme pivo s kečupem a octem a směs vlijeme ke křidélkům.

Křidélka v pivní omáčce vložíme do trouby a upečeme při 200 °C doměkka. Když jsou křidélka měkká a omáčka z části vypečená, přidáme zbylý nakrájený česnek a vše už jen prohřejeme.
user-icon

autor 700413


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křidélka v pivní omáčce

Zpět na recept