Krevety s citronovo-smetanovou omáčkou

Rychlý, jednoduchý a chutný recept, jak upravit plody moře.


4.47x
15 min

Postup přípravy

Z tuku a hladké mouky připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme studeným vývarem. Základ omáčky provaříme 3 minuty.

Do omáčky vložíme oloupané a uvařené krevety. Přidáme citronovou šťávu, zamícháme a přilijeme sladkou smetanu, kterou necháme pouze přejít varem. Uvařené krevety se potřebují pouze ohřát. Omáčku osolíme a opepříme podle chuti.

Krevety s citronovo-smetanovou omáčkou podáváme se špagetami, které předem uvaříme podle návodu na obalu.
user-icon

autor Fotíček


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krevety s citronovo-smetanovou omáčkou

Zpět na recept