Krevety na česneku, chilli a cukru

Recept na předkrm z celých vařených krevet podávaný ve francouzských restauracích.


4.25x
20 min

Postup přípravy

Čtyři velké paličky česneku oloupeme, prolisujeme a mírně opečeme na másle v hluboké pánvi. K česneku přidáme dvě velké lžíce krystalového cukru a podlijeme vodou. Mírná karamelizace cukru není na škodu. Osolíme a přidáme chilli podle chuti.

Do takto vytvořeného vroucího nálevu vložíme 300 g celých vařených krevet a dusíme, mícháme, podléváme vodou a olivovým olejem.

Hotové krevety na chilli, česneku a cukru podáváme s bílým pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krevety na česneku, chilli a cukru

Zpět na recept