Krevetový salát

Vynikající norský salát s hráškem a okurkou.


3.01364x
60 min

Ingredience

sůl
2 lžícepetrželka
4 lžícemajonéza
120 gkrevety
2 lžíceokurka
2 lžícesmetana ke šlehání
hlávkový salát
150 gsterilovaný hrášek
2 ksvejce natvrdo
mletý černý pepř

na ozdobu

2 ksrajče

Postup přípravy

Krevety můžeme použít vařené nebo konzervované. Okurky nakrájíme na kostičky. Hrášek necháme okapat. Krevety smícháme s okurkami a hráškem. Smetanu ušleháme a vmícháme do majonézy. Tu lehce vmícháme do základu salátu. Na listy hlávkového salátu poklademe připravený salát, podle chuti osolíme a opepříme. Krevetový salát posypeme nadrobno nakrájeným vejcem a petrželkou a ozdobíme dílky rajčat.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krevetový salát

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Norská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena