Krevetový salát s pomelem

Krevetový salát s pomelem a avokádem podáváme s čerstvou bagetou jako slavnostní předkrm nebo chuťovku k vínu.


4.521x
25 min
2×

Ingredience

150 mlmajonéza
1 ksavokádo
2 lžícelimetková šťáva
250 gloupané krevety
1 kspomelo
150 mlbílý tučný jogurt

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

ledový salát

Postup přípravy

Pomelo oloupeme a rozebereme na dílky, které zbavíme tuhých blan. Očištěnou dužinu nakrájíme na menší kousky. Vyzrálé avokádo rozkrojíme na polovinu a odstraníme pecku a vnitřek vydlabeme lžičkou. V míse promícháme kousky pomela s vydlabanou dužinou z avokáda. Vše zakapeme limetkovou šťávou, osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Přidáme krevety a směs spojíme jogurtem a majonézou. Vložíme do chladničky a necháme 15 minut rozležet. Krevetový salát podáváme na listech ledového salátu s čerstvou bagetou nebo opečeným toastovým chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krevetový salát s pomelem

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Americká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena