Křenové závitky

Místo hovězího můžeme použít i vepřové, které je šťavnatější, plníme ho směsí křenu, žloutků a strouhanky.


3.0503x
90 min

Postup přípravy

Nastrouhaný křen smícháme se strouhankou, žloutky, solí a pepřem, tak nám vznikne nádivka. Maso nakrájíme na plátky, okraje nařízneme, naklepeme, osolíme, poklademe náplní, svineme, upevníme párátky, poprášíme moukou a na horkém tuku prudce opečeme po obou stranách. Zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Ke konci varu přidáme smetanu, dochutíme citrónovou šťávou a troškou soli.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Křenové závitky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena