Křenové kuře

Jarní a svěží recept na jemnou smetanovou omáčku s čerstvým křenem a kuřetem. S rýží nebo bramborem si pochutnáte.


3.0663x
60 min

Postup přípravy

Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle dozlatova. Porce omyjeme, na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, kousek masoxu, podlijeme a dusíme doměkka. Měkké kuře vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, necháme chvilku osmahnout, podlijeme trochou vody a povaříme. Do omáčky nalijeme smetanu, necháme přejít varem, přidáme čerstvě strouhaný křen a odstavíme z ohně.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křenové kuře

Zpět na recept