Křenové kuře

Jarní a svěží recept na jemnou smetanovou omáčku s čerstvým křenem a kuřetem. S rýží nebo bramborem si pochutnáte.


3.0663x
60 min

Postup přípravy

Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle dozlatova. Porce omyjeme, na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, kousek masoxu, podlijeme a dusíme doměkka. Měkké kuře vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, necháme chvilku osmahnout, podlijeme trochou vody a povaříme. Do omáčky nalijeme smetanu, necháme přejít varem, přidáme čerstvě strouhaný křen a odstavíme z ohně.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Křenové kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Velikonoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena