Krémová tuňáková pomazánka

Recept na pomazánku z tuňáka, která je velmi jemná díky mascarpone.


3.73x
10 min

Postup přípravy

Na tuto pomazánku budeme potřebovat větší konzervy tuňáka v oleji, které slijeme, čistá váha by měla být okolo 300 g, abychom měli pomazánky více. Připravíme si také mascarpone, pokud nemáme, můžeme nahradit krémovým žervé, ale s mascarpone je pomazánka samozřejmě mnohem jemnější. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme nadrobno.

Tuňáka dáme do misky, zašleháme mascarpone a dijonskou hořčici. Vmícháme cibulku a dobře promícháme. Je-li třeba, můžeme krémovou tuňákovou pomazánku ještě osolit.

Krémovou tuňákovou pomazánku podáváme s opečenými toasty, čerstvým pečivem apod.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krémová tuňáková pomazánka

Zpět na recept