Krémeš z BeBe sušenek

Lahodný osvěžující zákusek pro horké letní dny.


4.214x
45 min

Postup přípravy

Ze třech zlatých klasů připravíme podle návodu na obalu pudink. Šťávu z ovoce scedíme stranou a ovoce necháme okapat.

Připravíme si želatinu. Šťávu z ovoce přivedeme k varu (podle potřeby ji dolijeme vodou do požadovaného množství) a za stálého míchání do něj vsypeme zlatý klas. Směs necháme provařit a odstavíme.

Na plech rozložíme vedle sebe BeBe sušenky. Na ně navrstvíme připravený pudink, který poklademe ovocem. Krémeš přelijeme teplou želatinou a necháme ztuhnout.

Připravíme si šlehačku z prášku. Vychlazený dezert z BeBe sušenek potřeme šlehačkou. Můžeme jej ozdobit ovocem nebo strouhanou čokoládou. Záleží na fantazii.
user-icon

autor andy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krémeš z BeBe sušenek

Zpět na recept