Vaření.czReceptyKřehké kuřecí maso v alobalu

Křehké kuřecí maso v alobalu

Recept na chutná kuřecí prsa naložená v jogurtové marinádě a poté upečená v troubě.


3.816x
45 min
3×

Ingredience

600 gkuřecí prsa

marináda

6 lžicjogurt
2 špetkymletá skořice
1 lžičkacitronová šťáva
2 špetkymletý kmín
1 lžičkamletá sladká paprika
1 lžícedomácí kečup

Postup přípravy

Marinádu připravíme z jogurtu, kečupu, citronové šťávy, mleté skořice a kmínu. Suroviny dobře promícháme. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky, které dobře obalíme v marinádě a necháme v lednici odpočinout. Čím déle, tím lépe. Kuřecí proužky uložíme na kus alobalu. Proužky potřeme zbytkem marinády a alobal dobře uzavřeme. Pečeme asi 20 - 30 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Křehké kuřecí v alobalu podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor Samman

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Křehké kuřecí maso v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena