Křehké kuře na pivu

Recept na vynikající křehoučké kuřátko.


5.04x
90 min

Ingredience

1 kskuře
10 kshřebíček
1 ksPlzeňské pivo v plechovce

podle chuti

koření

Postup přípravy

Kuře omyjeme a okořeníme podle toho, jak máme rádi. Kuře kořeníme ze všech stran. Plechovku s pivem otevřeme, vhodíme hřebíčky a kuře na ni posadíme. Pečeme na 175 - 185 °C podle velikosti kuřete tak 1 - 1,5 hodiny. Maso je šťavnaté, křehké a díky hřebíčku dostane příjemné aroma. Kuře na pivu podáváme s přílohou dle vlastního výběru.
user-icon

autor Veris


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křehké kuře na pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena