Královská polévka

Španělská polévka se šunkou, kuřecím masem a vařeným vejcem.


3.01599x
60 min

Ingredience

sůl
1.2 lvývar
80 gšunka
1 dlsherry
mletý černý pepř
1 ksvařená kuřecí prsa

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo. Kuřecí prsa, vejce a šunku nakrájíme na drobné kostičky. Do polévkové mísy vložíme nakrájené maso, šunku a vejce.

Do vývaru nalijeme sherry, osolíme, opepříme. Takto připravený vývar přivedeme téměř k varu a nalijeme na připravené přísady.

Královskou polévku necháme asi 3 minutky v míse prohřát a můžeme podávat. V polévce můžeme použít i syrové vejce místo vařeného.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Královská polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Španělská
K příležitosti
Recepty na svatbu

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena