Vaření.czReceptyKrálík v pikantní omáčce

Králík v pikantní omáčce

Králičí suché maso je výborné upravené tímto způsobem.


4.211x
90 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Suroviny na marinádu smícháme. Králíka podle potřeby očistíme a naporcujeme. Všechny porce naložíme do marinády a králíka necháme marinovat 2 dny. Po tuto dobu je dobré králíka alespoň 2x otočit. Poté králíka i s marinádou přeložíme do pekáče a pečeme pod pokličkou. Ke konci pečení pokličku sundáme. Králíka v pikantní omáčce za občasného přelití výpekem necháme opéct. Králík v pikantní omáčce je dobrý s rýží nebo hranolky.
user-icon

autor MARCY

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík v pikantní omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena