Králík s uzeným bůčkem

Recept na králičí maso obalované v uzenině.


3.236x
60 min

Postup přípravy

Králičí maso si rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a posypeme bazalkou. Cibuli si oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Každou porci zabaíme do plátku uzeného bůčku, převážeme nití nebo potravinářským provázkem, který po upečení odstraníme. Do zapékací mísy dáme na dno kolečka cibule, přidáme králičí maso v bůčku a vše posypeme majoránkou a saturejkou. Pokapeme olivovým olejem a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 35 minut. Během pečení podléváme králíka se zeleninovou směsí vodou podle potřeby.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík s uzeným bůčkem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena