Králík s uzeným bůčkem

Recept na králičí maso obalované v uzenině.


3.236x
60 min

Postup přípravy

Králičí maso si rozdělíme na porce, osolíme, opepříme a posypeme bazalkou.

Cibuli si oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rajčata omyjeme a nakrájíme na čtvrtky.

Každou porci zabaíme do plátku uzeného bůčku, převážeme nití nebo potravinářským provázkem, který po upečení odstraníme.

Do zapékací mísy dáme na dno kolečka cibule, přidáme králičí maso v bůčku a vše posypeme majoránkou a saturejkou. Pokapeme olivovým olejem a pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 35 minut.

Během pečení podléváme králíka se zeleninovou směsí vodou podle potřeby.

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík s uzeným bůčkem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.