Vaření.czReceptyKrálík pečený s hořčicí a pálenkou

Králík pečený s hořčicí a pálenkou

Recept na chutnou úpravu králíka.


5.01x
120 min

Ingredience

2 lžičkysůl
70 gmáslo
8 clkoňak
1 lžíceplnotučná hořčice
1 kszadní králičí maso

Postup přípravy

Králíka odblaníme, osolíme a potřeme plnotučnou hořčicí. Králíka vložíme na pekáč na rozehřáté máslo, pečeme ho a přeléváme vytvořenou šťávou. Když je maso měkké, vyndáme králíka z pekáče a přendáme ho na mísu. Králíka přelijeme šťávou a koňakem, potom koňak zapálíme a necháme krátce vyhořet alkohol. Králíka pečeného s hořčicí a pálenkou podáváme s bramborovým knedlíkem nebo s brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík pečený s hořčicí a pálenkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena