Docela zajímavý recept na úpravu králičího masa. Je odbourána jeho typická vůně.
sůl | |
2 ks | cibule |
0.5 ks | celer |
1.5 lžičky | tymián |
100 g | sádlo |
1.5 lžičky | rozmarýn |
2 ks | mrkev |
2 ks | petržel |
1 ks | králík |
3 ks | bobkový list |
1-2 dl | bílé víno |
150-200 g | anglická slanina |
mletý černý pepř | |
100 g | dijónská hořčicová omáčka |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.