Králík na buřtech

Recept na králíka s bůčkem, buřty a cibulí.


3.218x
150 min

Postup přípravy

Králíka omyjeme, rozdělíme na části.

Na pekáč nakrájíme nadrobno 4 oloupané cibule a 4 buřty (na plátky), vše rozhrneme. Na to položíme naporcované maso, pomažeme kremžskou hořčicí, přidáme plátky bůčku, osolíme, opepříme a podlijeme osminkou rozehřátého másla. Takto necháme králíka v chladu odležet 12 hodin v lednici.

Králíka na buřtech podlijeme vodou a pečeme asi 2 hodiny doměkka.

Králíka na buřtech podáváme s bramborovým knedlíkem, vařeným bramborem nebo rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík na buřtech

Zpět na recept