Králičí hřbet balený v mousseline s fava fazolkami a bramborovým pyré

Recept na lákavý králičí hřbet balený v mousseline s fava fazolkami a bramborovým pyré.


4.36x
150 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí prsa pomeleme, smícháme s bílkem a smetanou, osolíme, opepříme a přidáme posekané fava fazolky. Připravenou fáš dáme odležet do lednice.

Pokud máme králičí hřbet s kostí, vykostíme jej. Uděláme 4 válečky, osolíme a opeříme a na pánvi spolu s bylinkami prudce opečeme. Necháme vychladnout.

Na alobal rozetřeme vrstvu kuřecí fáše vysokou cca 1 cm. Do fáše zabalíme králičí hřbet, utáhneme a dáme do předehřáté trouby na 180°C na 10 minut.

Po vytažení necháme 3 minuty odpočinout, rozbalíme, nakrájíme na silnější plátky a podáváme s bramborovou kaší, můžeme přidat na másle orestovanou zeleninu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králičí hřbet balený v mousseline s fava fazolkami a bramborovým pyré

Zpět na recept