Krabí soté s bazalkou

Lahodná slavnostnější chuťovka z krabího masa.


4.73x
30 min

Postup přípravy

Nejprve si důkladně očistíme a omyjeme brambory. Nakrájíme je na kostičky a uvaříme do poloměkka. Poté je vyjmeme, necháme okapat a osmahneme na másle. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a česnek.

Po zesklovatění cibule a česneku zalijeme bílým vínem a necháme projít varem. Poté přidáme krabí maso, najemno nakrájenou bazalku, zalijeme smetanou a necháme mírně zhoustnout.

Dochutíme nakrájenou kadeřavou petrželkou, solí a pepřem.

Krabí soté s bazalkou servírujeme na vyhřátých talířích a ozdobit můžeme bazalkou.
user-icon

autor neogenx


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krabí soté s bazalkou

Zpět na recept