Kotlety na majoránce

Dobře ochucené vepřové kotlety a výsledkem je výborný oběd či večeře.


3.414x
35 min
1×

Postup přípravy

Veškeré ingredience na marinádu vyšleháme a v této směsi namáčíme kotlety a ukládáme do misky postupně na sebe. Pokud nám zbude uvedená směs, zalijeme s ní naskládané maso a uzavřeme nebo přikryjeme alobalem. Necháme 24 hodin uležet, můžeme i déle. Potom kotlety na majoránce smažíme na rozpáleném oleji a podáváme podle chuti třeba s bramborem, hranolky, ale třeba i s rýží. Množství je uvedeno na 4 vyšší kotlety. Pro větší množství masa ingredience upravíme.
user-icon

autor hádě


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kotlety na majoránce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena