Kotletky na víně

Chutný a slavnostní pokrm.


3.0161x
75 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky, omyjeme a osušíme. Pekáček nebo vyšší zapékací misku vymažeme máslem. Brambory smícháme s mraženou zeleninou a směs osolíme a opepříme. Nejlepší je klasika kukuřice, mrkev, hrášek. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Kotlety omyjeme, lehce rozklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na pánvi rozpálíme olej a kotlety na něm zprudka z obou stran orestujeme. Do pekáče vložíme polovinu brambor, další vrstvou budou plátky kotlet a poslední vrstvou je zbytek brambor. Celou směs posypeme cibulí, jemně zakápneme kečupem, výpekem z kotlet a vínem a můžeme dát pokrm zapékat. Zapékáme asi 45 minut. K pokrmu můžeme podávat tatarku nebo jiné omáčky.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kotletky na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z řecké kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena