Kotleta na pařížský způsob

Netradiční recept na hlavní chod z vepřové kotlety.


4.716x
0

Postup přípravy

Plátky masa omyjeme, osušíme a dobře naklepeme. Maso z obou stran osolíme, opepříme a posypeme kořením na mleté maso. Uzené maso pokrájíme na menší kousky, které poté umeleme v masovém mlýnku. K pomletému masu přidáme kysanou smetanu a důkladně promícháme, až vznikne krémová náplň.

Na každý plátek masa dáme dvě lžíce krémové náplně, maso zatočíme do závitku a sepneme párátkem, aby náplň během smažení nevytekla. Poté masové závitky obalíme v trojobalu.

Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme hotové závitky, které smažíme ze všech stran dozlatova.

Kotlety na pařížský způsob podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.
user-icon

autor lucik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kotleta na pařížský způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká