Kostky z mletého masa

Recept z mletého vepřového masa.


3.410x
60 min
2×

Postup přípravy

Vepřové maso pomeleme a dáme do větší mísy. Propracujeme rukama společně se syrovými vejci a nastrouhaným eidamem. Přidáme podle chuti sůl, vegetu, sušený libeček, mletý pepř a prolisovaný česnek. Vše velmi dobře promícháme.

Menší zapékací misku vymažeme olejem a směs mletého masa se sýrem do ní rovnoměrně rozprostřeme.

Troubu předehřejeme na 170 °C a pečeme asi 40 minut, až je povrch zlatavý.

Upečené mleté maso nakrájíme na kostky a teplé podáváme s bramborovou kaší. Takto připravená směs mletého masa se dá podávat i zastudena.



user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kostky z mletého masa

Zpět na recept