Žloutky vyšleháme s 1/3 cukru do pěny. Bílky vyšleháme se zbylým cukrem na tuhý sníh. Obě hmoty spojíme a zlehka vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva.
Těsto rozdělíme na třetiny. Do 2/3 těsta přidáme kakao a těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem. Bílé těsto rozetřeme pouze na polovinu plechu.
Pečeme v předehřáté troubě asi 10 minut na 200 °C. Po vychladnutí odstraníme papír a kakaový korpus rozkrojíme na poloviny.
Smetanu svaříme s cukrem i kakaem, odstavíme a vmícháme na kousky nalámanou (nahrubo nastrouhanou) čokoládu. Mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí, dáme vychladit a pak náplň vyšleháme.
Máslo utřeme s cukrem a rumem do pěny.
Korpusy slepíme 2/3 čokoládové náplně, uprostřed bude bílý korpus. Povrch kostek s dvojí náplní dozdobíme máslovým krémem i zbylou čokoládovou náplní.