Kořeněný vánoční punč

Recept na moc dobrý punč z vína, rumu, griotky a koření.


3.04x
15 min

Postup přípravy

Ze všeho nejdříve si uvaříme silný černý čaj a připravíme si ostatní ingredience. Ovoce nakrájíme na plátky, použijeme chemicky neošetřené plody, které jen omyjeme.

Čaj svaříme s vínem, na plátky nakrájeným citronem a kořením.

Do džbánu dáme kolečka pomeranče, ale lze přidat i jiné ovoce (jablka, jahody, višně, brusinky apod.). Ovoce zalijeme rumem, griotkou a dolijeme horkým čajem s vínem.

Kořeněný vánoční punč rozléváme do sklenic a horký podáváme.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kořeněný vánoční punč

Zpět na recept