Vaření.czReceptyKořeněný nálev na okurky

Kořeněný nálev na okurky

Mírně kořeněný nálev na okurky vhodný i na papriku, zelí a čalamádu.


4.517x
30 min
1×

Postup přípravy

Do hrnce nalijeme vodu, ocet, přidáme cukr, sůl, deko a koření. Vše 5 minut povaříme a ještě horkým nálevem zaléváme očištěné okurky proložené cibulí, mrkví a koprem. Okurky s kořeněným nálevem zavařujeme 10 minut na 80 - 90 °C.
user-icon

autor Háňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kořeněný nálev na okurky

Zpět na recept
Druh jídla
Zálivky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena