Vaření.czReceptyKořeněné rybí kousky z pangase

Kořeněné rybí kousky z pangase

Recept na smažené šťavnaté kousky z pangase s jemně pikantní kořeněnou chutí.


4.311x
45 min

Ingredience

500 mlpodmáslí
1 lžičkamletý bílý pepř
1 miskasušené oregano
1 lžícemletý římský kmín
1 lžícemletá sladká paprika
0.5 lžičkymleté chilli koření
1 kgfilety pangase
1 lžícesušený mletý česnek
1 lžícedrcené hořčicové semínko

podle potřeby

olej
polohrubá mouka

podle chuti

sůl

Postup přípravy

Rybí filety rozmrazíme, zbavíme přebytečné vody a nakrájíme na větší kousky. Nakrájené maso osolíme, zalijeme podmáslím a necháme asi 3 hodiny rozležet. Z mletého kmínu, pepře, červené papriky, česneku, chilli koření, hořčicového semínka, oregana a soli si připravíme kořenící směs, ve které kousky pangase obalíme. Následně rybu vložíme do mísy s polohrubou moukou, kterou řádně k masu přitlačíme. Kořeněné rybí kousky z pangase smažíme ve vysoké vrstvě oleje nebo fritéze dozlatova a necháme okapat na ubrousku. Kořeněné rybí kousky z pangase podáváme s opečeným bramborem nebo bramborovou kaší a zeleninovými saláty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kořeněné rybí kousky z pangase

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena