Kořeněné hovězí kuličky ve smetanové omáčce

Recept na rychlé a neobvyklé masové kuličky pro milovníky chutí indické kuchyně.


0.00x
20 min

Postup přípravy

Mleté libové hovězí maso smícháme se solí, pepřem, tymiánem a mletým kardamomem. Ze směsi tvoříme malé kuličky.

Středně velkou cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka.

Hovězí kuličky osmažíme na rozpáleném sádle do červena. Ke konci smažení přidáme cibuli a ještě chvíli opékáme. Nakonec přidáme další koření - muškátový oříšek, mletou skořici a tlučený hřebíček. Maso s cibulí a kořením zalijeme smetanou a prohřejeme.

Kořeněné hovězí kuličky ve smetanové omáčce podáváme s jasmínovou rýží.
user-icon

autor horovska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kořeněné hovězí kuličky ve smetanové omáčce

Zpět na recept