Koprová omáčka s vepřovým masem

Recept na chutnou smetanovou omáčku s vepřovým masem.


4.04x
120 min
1×

Ingredience

0.5 kgcibule
1 kgvepřová plec

podle chuti

cukr
sůl
ocet
sterilovaný sladkokyselý kopr

podle potřeby

smetana
hladká mouka

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a vepřové maso nakrájíme na plátky nebo kostky. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme nakrájené maso, posolíme a dusíme jako guláš. Když je maso měkké, přidáme sterilovaný sladkokyselý kopr. Chvíli dusíme, potom přidáme podle potřeby předvařenou vodu, nakonec rozmícháme smetanu s moukou a přidáme ji do omáčky. Koprovou omáčku vaříme na mírném ohni 10 minut a potom dochutíme octem, cukrem a solí. Koprovou omáčku můžeme podávat s bramborovou kaší, bramborem nebo knedlíkem.
user-icon

autor strockovam


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Koprová omáčka s vepřovým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena