Kompotová buchta

Za 10 minut umícháno a za 30 minut upečeno. Recept na rychlý moučník.


4.770x
45 min
6×

Postup přípravy

Olej, vejce, vanilkový cukr a cukr šleháme 7 minut elektrickým šlehačem.

Potom přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a celý kompot i se šťávou. Dvě minuty mícháme a nalijeme na vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech.

Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 30 minut. Okraje buchty odstoupí od krajů plechu.

Před podáváním můžeme pocukrovat - záleží na sladkosti kompotu.

Pokud máme kompotované ovoce větší (broskve, hrušky, jablka), je dobré jednotlivé kousky nakrájet. Nejvhodnější jsou třešně, višně, dýně a meruňky.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kompotová buchta

Zpět na recept