Kompotová buchta z domácí pekárny

Jednoduchá a šťavnatá buchta s kompotem. Opět recept pro domácí pekárnu.


4.516x
60 min
2×

Postup přípravy

Kompotovaná jablka necháme na sítu dobře okapat, případně nakrájíme na menší kostky.

Do pekárny nalijeme olej, vyklepneme vejce a jogurt, přisypeme mouku a oba druhy cukru. Vše zasypeme práškem do pečiva, zavřeme, nastavíme program DORT, kůrka světlá a zapneme.

Po zaznění signálu (pípnutí) přidáme okapaná jablka a necháme pekárnu pracovat.

Po upečení necháme buchtu v otevřené pekárně 10 minut chladnout, pak ji vyklopíme, odstraníme hnětače a necháme ji zcela vychladnout.

Před nakrájením můžeme kompotovou buchtu z domácí pekárny lehce pocukrovat.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kompotová buchta z domácí pekárny

Zpět na recept