Všechny ingredience na těsto smícháme v míse.
Těsto nalijeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Koláč z acidofilního mléka pečeme v předehřáté troubě - zkoušíme špejlí.
Zatímco korpus pečeme, si připravíme ze všech ingrediencí polevu, kterou potřeme ještě horký korpus a navrch posypeme kokosem.
Koláč z acidofilního mléka necháme ztuhnout, nakrájíme a můžeme servírovat.
Koláč je fakt výborný, povědl se i mě, a to se mi hned tak něco nepovede... Buchta byla krásně vláčná a kyprá. Mléko jsem z jedné čtvrtiny dolila obyčejným mlékem a na polevu byl doporučila použít moučkový cukr, mě se nestačil rozpustit a trochu to křupalo, ale jinak velice výborný recept.
perusa
VÝBORNÝ
Celé rodině to moc chutnalo. Jen jsem koláč rozřízla a dala tam karamelový máslový krém.
nora2000
Re:
1 ks acidofilního mléka znamená 1 "krabička" (vypadá to například úplně stejně, jako kefírové mléko)