Kokosové řezy s čokoládovým krémem

Tento recept vznikl ze základu receptu jedné kamarádky, která velmi podobným způsobem peče své rafaelo řezy. U nás jsme si jej upravili a byl vynikající.


3.6114x
45 min

Postup přípravy

Ve šlehači připravíme důkladným vyšleháním těsto ze všech ingreiencí, nalijeme jej do tukem vymazaného a strouhankou vysypaného plechu a na 170°C v předehřáté troubě upečeme do růžova (asi 15 až 20 minut).

Mléko s moukou svaříme na kaši a necháme vychladnout. Do vychladlé kaše všleháme cukry, vodku a na kousky pokrájené máslo. Vznikne nám hladký krém, do kterého už jen lžící vmícháme lehce kokos.

Na vychladlý korpus rozetřeme čokoládový krém, na ten opatrně navrstvíme bílý krém. Vršek uhladíme, posypeme kokosem, který jemně zatlačíme do bílé vrstvy.

Dáme ztuhnout do lednice, nakrájíme na řezy a podáváme.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kokosové řezy s čokoládovým krémem

Zpět na recept