Kokosová kachna a ananas

Smažená kachna a ananas na čínský způsob.


4.03x
20 min

Ingredience

1-2 ksananas
600 gkachní prsa

těstíčko

sůl
2-3 ksvejce
4 lžícemléko
120 mlčervené víno
200 gcelozrnná mouka
2 lžíceořechový olej

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Ananasy a kachnu očistíme a nakrájíme na větší kousky. V misce si připravíme těstíčko. Ořechový olej, mléko, vejce, sůl, mouku a víno s kokosem vymícháme v hladké těstíčko. V pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje. Kachnu a ananas ponoříme do těstíčka a ihned smažíme v oleji. Kokosovou kachnu a ananas smažíme asi 5 - 9 minut podle velikosti kousků. Pak kousky vyjmeme a odložíme na papírovou utěrku nebo ubrousek odsát přebytečný tuk. Kokosovou kachnu a kokosový ananas podáváme společně. Podáváme s oblíbenými dipy.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kokosová kachna a ananas

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena