Vaření.czReceptyKokosky s jemnou čokoládou polevou

Kokosky s jemnou čokoládou polevou

Kdo miluje kokos, musí vyzkoušet recept na jemné kokosové cukroví s čokoládovou polevou.


3.73x
30 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 160 °C a plech vyložíme pečicím papírem. Vyšleháme bílky se špetkou soli a postupně přisypáváme cukr, dokud se zcela nerozpustí. Přikápneme citronovou šťávu, vyšleháme pevný sníh a zlehka zapracujeme strouhaný kokos. Hmotu nabíráme pomocí dvou lžiček na plech a vytváříme hromádky, jejichž vršky klikatě projedeme vidličkou. Pečeme asi 20 minut lehce dozlatova a necháme vychladnout. Nakonec kokosky ozdobíme rozehřátou čokoládovou polevou. Kokosky s jemnou čokoládou polevou podáváme jako výbornou sladkost k různým příležitostem.
user-icon

autor Jeannett

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kokosky s jemnou čokoládou polevou

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Velikonoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena