Knedlíčky do polévky z droždí

Recept na zdravé knedlíčky do zeleninové nebo drůbeží polévky.


5.05x
20 min
1×

Postup přípravy

Na oleji si necháme rozpustit droždí a mícháme, až se nám droždí odpaří a vznikne lehce nahnědlá voňavá krupička. Do připraveného základu na knedlíčky přidáme vejce, prolisovaný česnek, pepř, majoránku, sůl a zahustíme strouhankou do konzistence, ze které se dají dělat kuličky.

Knedlíčky z droždí zavaříme do hotové polévky. Doba zaváření je asi 5 minut.

Knedlíčky do polévky z droždí se hodí do zeleninových i masových vývarů.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Knedlíčky do polévky z droždí

Zpět na recept
Národní kuchyně
Česká