Kmínový pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

Vyzkoušený recept na velmi chutný chléb.


4.818x
160 min
2×

Postup přípravy

Ingredience vložíme do nádoby v pekárně od tekutých po suché. Do středu mouky utvoříme důlek a do něj vsypeme kvasnice. Důlek zahrneme. Na jednu stranu dáme sůl a na druhou cukr. Po zaznění zvukového signálu přidáme kmín.

V pekárně zapneme program "základní", velikost velký a kůrka tmavá.

Po upečení kmínový pšenično-žitný chléb vyjmeme a necháme na mřížce v utěrce vychladnout.

Kmínový pšenično-žitný chléb z domácí pekárny podáváme podle chuti.
user-icon

autor degres


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kmínový pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

Zpět na recept