Kmínový chleba z pekárny

Klasický kmínový chleba, je tmavší a srovnatelný s kupovaným. Moc dobrý.


4.258x
160 min
17×

Postup přípravy

V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme program klasik (základní) a nastavíme nejtmavší kůrku. Program trvá asi 3 hodiny a 20 minut. U některých pekáren je to méně, u některých více, tak se toho nelekněte.

Pečlivě dodržujeme dávku droždí, jinak se chleba propadne. Neplatí tady čím víc tím líp. Je to vyzkoušené.

Kmínový chleba z pekárny podáváme jak je libo.
user-icon

autor valinka13


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kmínový chleba z pekárny

Zpět na recept