Klobásy v kožichu

Moravské klobásky obalené v mletém mase a slanině. Velmi chutný recept z trouby.


3.06x
75 min

Ingredience

12 dkgslanina
1 ksvejce
1 kscibule
1 lžícemletá sladká paprika
50 dkgmíchané mleté maso
35 dkgmoravská papriková klobása

podle chuti

sůl
tymián

podle potřeby

strouhanka
hladká mouka
sádlo na vymazání

Postup přípravy

Mleté maso ochutíme solí a kořením, vmícháme vejce, hladkou mouku, na kostičky nakrájenou cibuli a strouhanku. Na vlhkém prkénku vytvoříme ze směsi placičky, do nich zabalíme klobásy a tohle celé ještě obalíme plátky slaniny. Klobásy v kožichu vložíme do sádlem vymazané zapékací misky a dáme péci do vyhřáté trouby. Upečené klobásy v kožichu podáváme s chlebem, hořčicí a křenem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Klobásy v kožichu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena