Kedlubno-ledový salát

Kedlubna a ledový salát v sladkokyselém nálevu tvoří harmonickou a osvěžující chuť.


4.210x
10 min
1×

Postup přípravy

Ledový salát a kedlubnu očistíme. Ledový salát nakrájíme na kostky, kedlubnu nastrouháme nahrubo. Červenou nebo bílou cibuli nakrájíme na tenké plátky.

Salát smícháme s kedlubnou a cibulí. Ocet s cukrem, solí a vodou dobře rozmícháme a připraveným nálevem zalijeme nakrájenou zeleninu.

Kedlubno-ledový salát je chutný i po odležení. Podáváme nejlépe vychlazený.
user-icon

autor podbělka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kedlubno-ledový salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena