Kaviár z baklažánů

Zelený kaviárek trochu jinak. Jednoduchý recept na dobrotu k masu nebo jen tak k vínu.


2.91521x
15 min

Postup přípravy

Lilky očistíme. Rozpálíme si pánev a baklažány na suché pánvi opečeme ze všech stran. Pak je vyndáme. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Petrželku, bazalku a cibulovou nať opereme a nasekáme najemno. Opečené baklažány oloupeme a dužinu nakrájíme na kousky. Směs osolíme, opepříme a vmícháme nakrájenou cibuli, petrželku a bazalku. Kaviár promícháme a rozložíme na mísu, posypeme cibulovou natí a můžeme podávat.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kaviár z baklažánů

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena