Kaviár z baklažánů

Zelený kaviárek trochu jinak. Jednoduchý recept na dobrotu k masu nebo jen tak k vínu.


2.91521x
15 min

Postup přípravy

Lilky očistíme. Rozpálíme si pánev a baklažány na suché pánvi opečeme ze všech stran. Pak je vyndáme.

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Petrželku, bazalku a cibulovou nať opereme a nasekáme najemno.

Opečené baklažány oloupeme a dužinu nakrájíme na kousky. Směs osolíme, opepříme a vmícháme nakrájenou cibuli, petrželku a bazalku. Kaviár promícháme a rozložíme na mísu, posypeme cibulovou natí a můžeme podávat.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kaviár z baklažánů

Zpět na recept