Typické bulharské jídlo z kuřecího, ale klidně i libového vepřového masa. V poslední fázi se zapéká v originální zapékací misce.
4 ks | rajčata |
300 g | pórek |
1 ks | petržel |
2 g | saturejka |
3 listy | bobkový list |
2 dl | bílé víno |
1 ks | paprika červená |
300 g | kuřecí maso |
1 ks | pálivá paprika |
100 g | tvrdý sýr |
8 kuliček | celý černý pepř |
1 ks | bílá paprika |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
tuk na smažení |
autor Pavel Rittich
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena